|
|
![]() |
|
|
|
|
|
احسان مرادي
|
|
08-04-2011, 07:33 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
احسان مرادي
با سلام خدمت شما دوستان عزيز
اينجانب احسان مرادي مدرك تحصيلي : مهندسي نرم افزار رزومه كاري : برنامه نويسي : برنامه هوشمند حسابداري EHMO COUNTING برنامه مديريت آموزشگاهي NOSRAT برنامه مديريت كافينت EHMO COFFE برنامه نظارت بر سيستم هاي شبكه با قابليت فيلم برداري و دسترسي كامل بر سيستم ها EHMO NET MANAGW برنامه مديريت دبيرخانه با قابليت شبكه بدون محدوديت بايگاني و جستجوي نامه هاي و... طراحي و پشتيباني وب سايت و پورتال برنامه نويسي به زبان PHP , ASP.NET,JAVA NOOREDINBAZLEH.COM NOSRAT-ES.COM EHMO.IR MOHSENDAICHI.COM ZAGRO-MAAD.COM .... |
|||
|
|
08-04-2011, 10:08 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: احسان مرادي
از آشنایی باشما بسیار خوشحالم.
این سایت هایی که گذاشتین دوتاش بالا نیومد(شاید آی اس پی من مشگل داشته باشه ، با وی پی انم بالا نیومدن) دمتون گرم عالیه. موفق به پیام خصوصی شما پاسخ داده خواهد شد ![]() طراحی حرفه ای وبسایت ها و پورتال های اینترنتی ، با ما تماس بگیرید. |
|||
|
08-04-2011, 10:22 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
درود
آقای مهندس مرادی از دوستان بسیار خوب وهندسین بزرگوار و ماهر در طراحی سایت و نرم افزارهای دیگری هستند که افتخار دادن در گروه ما هم همکاری نمایند ضمن خیر مقدم وآرزوی بهروزی برای ایشان از این به بعد از هنر و مهارتشون استفاده خواهیم کرد فقط جناب مهندس یه عنایت بفرمایید در چه زمینه ای دوست داریر بیشتر و تخصصی تر فعالیت نمایید را مطرح فرمایید که زحمات به شما محول شود پایدار و سربلند باشید |
|||
|
09-04-2011, 12:23 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام
بنده هم به نوبه خودم ورودتون رو جمع دوستان تبریک میگم و امیدوارم که بتونید همکاری خوبی با تیم داشته باشید. موفق باشید |
|||
|
10-04-2011, 08:41 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با تشكر از شما عزيز و بزرگان بنده كوچيك شمام
در مورد اون دوتا سايت مشكل دومين پيش اومده كه حل ميشه دليلشم اينه پنل دومينشون دست من نيست . برا زمينه فعاليت من در خدمت شما استاد عزيز و همه دوستان هستم هرگونه كمكي در هر زمينه باشه در خدمتم |
|||
|
10-04-2011, 09:23 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(10-04-2011 07:19 PM)sorena نوشته شده توسط: سلاممحل طرح درخواست ها در تایپیک معرفی اعضا نیست برای ادامه این موضوع با سد خاکی مراجعه فرمایید |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان