|
|
![]() |
|
|
|
|
|
سایت فیضی
|
|
08-05-2011, 11:36 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-05-2011 06:27 PM، توسط دلفان آتش.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سایت فیضی
سلام خدمت دوستان عزیز . بخصوص آقای دلفانی
من سایتی می خوام هاست و دامین دارم با این امکانات : درباره ما / ارتباط با ما / گالری / دانستی های زیبایی ( چندین زیر منو داره) عضویت قالب این کارو خودم طراحی میکنم و در قالب HTML به شما تحویل میدم قیمت می خوام ز کوی یار میآید نسیم باد نوروزی
از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی چو گل گر خردهای داری خدا را صرف عشرت کن که قارون را غلطها داد سودای زراندوزی سال نو مبارک
|
|||
|
08-05-2011, 05:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-05-2011 06:12 PM، توسط سید نظام الدین دلفانی.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: سایت فیضی
درود
جناب فیضی بزرگوار و دوست گرامی عزیز به چشم در اولین فرصت خدمتتون طراحی میشه فقط زحمت بکشید بصورت خصوصی یوزر و پسورد را ارسال فرمایید در مورد هزینه هم عجله نفرمایید بعد از طراحی کامل با در نظر گرفتن تمامی تخفیفات و هدایای که به اعضای تیم داده میشه کمترین هزینه که شما راضی باشید را منظور خواهیم کرد یقین بدانیداگرراضی نباشید بعنوان هدیه دوستی بدون هزینه هم براتون انجام خواهیم داد کار ما به این سادگی نیست با این مورد بخواد شروع بشه و به زودی تمام بشه این کار با دوام و پایدار خواهد بود پس ناراحت مسایل مادی نباشید ما حالا حالاها با حضرتعالی کارداریم وزحمات فراوان براتون داریم پایدار و سربلند باشید |
|||
|
16-05-2011, 06:11 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
درود
طراحی این سایت از امروز آغاز گردید دوستان با مراجعه به سایت نظرات خود را جهت بهبود سایت اعمال فرمایند chehrehno.com |
|||
|
17-05-2011, 01:24 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-05-2011 01:25 AM، توسط دلفان آتش.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام
به دلیل عجله ای که جناب فیضی داشتند و ارادتی که نسبت به ایشان داریم طرح اولیه سایت در کمترین زمان ممکن انجام شد. البته بعد از 12 ساعت کار از 3 بعد از ظهر تا 3 شب ![]() موفق باشید |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان