|
|
![]() |
|
|
|
|
|
شب شاهزدگان پارسی / ایران 6 - 0 بحرین / گربه سیاه به قتل رسید
|
|
11-10-2011, 11:07 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-10-2011 12:59 AM، توسط سید نظام الدین دلفانی.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() تیم ملی فوتبال کشورمان سومین دیدار خود در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل را با پیروزی پرگل برابر بحرین به پایان رساند تا علاوه بر تحقیر حریف در ورزشگاه آزادی، صدر جدول رده بندی گروه پنجم را از قطر پس بگیرد و به تنهایی صدرنشین جدول شود. به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه رقابتهای فوتبال مرحله سوم مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در منطقه آسیا از ساعت 19:30 امروز سه*شنبه تیم ملی فوتبال کشورمان در ورزشگاه آزادی تهران میزبان تیم ملی فوتبال بحرین بود و در پایان برابر حریف خود به پیروزی 6 بر صفر دست یافت. در این دیدار که در حضور بیش از 83 هزار تماشاگر برگزار شد کارلوس کی روش سید مهدی رحمتی، هادی عقیلی، سید جلال حسینی، مهرداد پولادی، آندرانیک تیموریان، مجتبی جباری(65 کریم انصاریفرد) خسرو حیدری، محمدرضا خلعتبری، جواد نکونام، محمد قاضی(73 غلامرضا رضایی) و میلاد میداودی(46 حسین ماهینی) را به میدان فرستاد. در همان دقیقه اول این دیدار "خلیل رشید" بازیکن شماره 16 تیم ملی فوتبال بحرین به دلیل تکل خشن روی پای آندرانیک تیموریان با کارت قرمز مستقیم داور استرالیایی از بازی اخراج شد تا تیم ملی ایران برای باز کردن دروازه حریف کار آسانتری داشته باشد. در ادامه این دیدار سیدجلال حسینی در دقیقه 22 نخستین گل تیم ملی ایران را وارد دروازه حریف کرد و مجتبی جباری در دقیقه 34 گل دوم را به ثمر رساند و هادی عقیلی دومین مدافع گلزن ایران در این دیدار در دقیقه 42 برای سومین بار دروازه حریف 10 نفره را باز کرد تا نیمه اول با پیروزی 3 بر صفر ایران به پایان برسد. در نیمه دوم حسین ماهینی جایگزین میلاد میداودی شد تا تیم ملی از جناح راست قدرت تهاجمی بیشتری داشته باشد. شاگردان کارلوس کی روش در ادامه این بازی برتری مطلق خود را به بحرین تحمیل کردند و در دقایق 61 توسط آندرانیک تیموریان، 75 کریم انصاریفرد و 83 غلامرضا رضایی به سه گل دیگر دست پیدا کردند تا بحرینی ها در ورزشگاه آزادی تحقیر شوند و با شکستی سنگین تهران را ترک کنند. تیم ملی فوتبال کشورمان که برابر اندونزی به پیروزی رسیده بود و برابر قطر نیز به یک تساوی دست یافته بود، با این پیروزی 7 امتیازی شد و در صدر جدول رده بندی گروه پنجم قرار گرفت.
دوسیاکم بار کردنه کس نی و جاشو میحا روئم زاری بکم دو مالیاشو |
|||
|
12-10-2011, 01:01 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
عقيلي و رضايي 10 گله شدند
عقيلي و رضايي 10 گله شدند
هادي عقيلي و غلامرضا رضايي با گلزني در بازي مقابل بحرين به جمع گلزنان دو رقمي تيم ملي پيوستند. عقیلی در شصتمین بازی ملی اش موفق به زدن دهمین گل ملی اش شد تا همچنان بهترین مدافع گلزن تاریخ تیم ملی باشد. غلامرضا رضایی نیز در چهل و دومین بازی ملی خود موفق به زدن دهمین گل اش شد. در تاریخ تیم ملی ایران، 27 بازیکن موفق به دو رقمی کردن گل های خود در تیم ملی شده اند. |
|||
|
|
12-10-2011, 01:01 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
حسيني:با دستور کيروش نفوذ ميکنم
حسيني:با دستور کيروش نفوذ ميکنم
مدافع تيم ملي گفت: من و عقيلي با دستور کيروش نفوذ ميکنيم. ![]() سیدجلال حسینی پس از پیروزی ۶ بر صفر ایران برابر بحرین در جمع خبرنگاران گفت: همیشه از گلزنی لذت میبرم و امروز هم گل شیرینی زدم. برابر بحرین فوتبال زیبایی ارائه کردم و برد خوبی به دست آوردیم. وی افزود: دستور کیروش است که در ضربات کرنر من و هادی عقیلی روی دروازه حریف برویم و خوشحالم که امروز هم من و هم عقیلی توانستیم گل بزنیم. مدافعان بحرین حرفی برای گفتن نداشتند و خط حمله ما خوب بود. امروز دیدید که توپ فقط چند بار به دست رحمتی رسید. حسینی با تشکر از تماشاگران گفت: از اینکه برای حمایت تیم ملی به ورزشگاه آمدند تشکر میکنم. مردم از فوتبال ما امروز لذت بردند. با دستور کیروش فوتبال تهاجمی بازی میکنیم. امروز ۶ گل زدیم و اجازه حاشیهسازی به آنها را ندادیم. مدافع تیم ملی تأکید کرد: بازی سختی برابر قطر داریم اما میخواهیم این تیم را هم شکست دهیم تا مقتدرانه به عنوان سرگروه به مرحله بعدی صعود کنیم و اتفاقات گذشته فوتبال را جبران کنیم. |
|||
|
12-10-2011, 01:02 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خلعتبري:بازيکنان بحرين حيرتزده بودند
خلعتبري:بازيکنان بحرين حيرتزده بودند
بازيکن تيم ملي ايران گفت: پيروزي دلچسبي برابر بحرين به دست آورديم. ![]() حمیدرضا خلعتبری پس از برتری ۶ بر صفر ایران برابر بحرین در جمع خبرنگاران گفت: برد دلچسبی بود. تمام بازیکنان بحرین حیرتزده بودند. بحرین برای مساوی به تهران آمده بود اما اخراج ثانیه ۳۰ بازیکن آنها این تیم را به هم ریخت. من میدانستم امروز پیروز میشویم اما نمیدانستم ۶ گل به حریف میزنیم. خلعتبری ادامه داد: مدافع شماره ۳ آنها بازیکن خیلی خوبی بود و دست ما را در بازی میخواند. وی در مورد حریفان در دور بعد گفت: همتیمیهای ما باید مشخص شود و بعد اظهارنظر کنیم اما ایران یک تیم یکدست و هماهنگ است که میتواند به جام جهانی برود. |
|||
|
12-10-2011, 01:03 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ترابيان: اين پيروزي پيامي به قطر و اندونزي بود
ترابيان: اين پيروزي پيامي به قطر و اندونزي بود
سرپرست تيم ملي فوتبال ايران گفت: برد 6 بر صفر برابر بحرين پيامي به قطر و اندونزي بود. ![]() عباس ترابیان بعد از پیروزی 6 بر صفر برابر بحرین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باید ابتدا از مردم تشکر کنم من دست تک تک آنها را میبوسم که امروز دعوت ملیپوشان را اجابت کردند و برای حمایت از تیم ملی به ورزشگاه آمدند. وی ادامه داد: اخراج بازیکن بحرین شیرازه تیم حریف را از هم پاشاند. برد امروز پیامی به قطر و اندونزی هم هست که آنها حساب ویژهای روی ایران باز میکنند. با این حال نباید مغرورر شویم. |
|||
|
12-10-2011, 01:04 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سرمربي بحرين:حملات ايران وحشتناک بود
سرمربي بحرين:حملات ايران وحشتناک بود
سرمربي تيم ملي بحرين گفت: حملات ايران وحشتناک بود و برد 6 بر صفر نتيجه خيلي قاطعي است. ![]() مارتین تیلور پس از شکست ۶ بر صفر بحرین مقابل ایران در جمع خبرنگاران گفت: فکر میکنم شما خوشحالتر از ما باشید. بحرین ۸۹ دقیقه مقابل ایران بهترین تیم گروه 10 نفره بازی کرد. ما فشار زیادی را تحمل کردیم. حملات ایران وحشتناک بود و برد ۶ بر صفر نتیجه خیلی قاطعی است. به این نکته توجه کنید که اکثر گلهای ایران از روی ضربه کاشته به ثمر رسید. گلهایی که شماره ۱۶ و ۱۴ به ثمر رساندند زیبا بود. وی در پاسخ به این سؤال که آیا برای بازی با ایران همه بازیکنان خود را در اختیار داشته یا نه گفت: تنها بازیکنی که برای این مسابقه نداشتیم سالمین بود و با ترکیب کامل مقابل ایران بازی کردیم. تیلور در جواب به این سؤال که آیا قبول دارد فوتبال ایران از بحرین بالاتر است، عنوان کرد: من گفتم که بازی کردن مقابل بهترین تیم گروه سخت است. کنترل بازی را پس از ۱۰ نفره شدن از دست دادیم. ایران تا دقیقه ۹۰ حمله میکرد اما این دلیل نمیشود چون ما ۱۰ نفر شدیم بگویم این نتیجه حاصل شد. ایران برای بازیهای بزرگ توانایی دارد. سرمربی بحرین در پاسخ به این سؤال که نتیجه بازی برگشت را چطور پیشبینی میکند، اظهار داشت: با بازی که امشب انجام شد معتقدم دیدار برگشت خیلی سخت است. ما برای مسابقه همه برنامهریزیها را انجام داده بودیم اما وقتی دقیقه یک، بازیکن اخراج میشود همه چیز به هم میریزد. در ادامه نشست خبری یکی از خبرنگاران از تیلور پرسید که آیا غیبت علا هبیل در تیم ملی بحرین به دلیل مسائل سیاسی است یا خیر. پیش از اینکه سرمربی بحرین به این سؤال پاسخ دهد مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال از خبرنگاران خواست که از پرسیدن سؤال سیاسی پرهیز کنند اما تیلور در جواب به این پرسش پاسخ داد: سؤالی که شما پرسید اصلاَ به من ارتباطی ندارد. من بازیهای این بازیکن را ندیدم و اگر میدیدم صددرصد او را دعوت میکردم. سرمربی انگلیسی بحرین در جواب به این پرسش که چرا این شکست را توجیه میکند و بین دو نیمه چرا بازیکنانش را برای تغییر نتیجه آماده نکرده است، گفت: ما بعد از اخراج دو سیستم دیگر را امتحان کردیم اما تیم ملی ایران خیلی فشار آورد. آنها ۳ گل خود را فقط از روی کرنر زدند. این دلیل نمیشود بگویید کاری نکردم. من کارهای لازم را انجام دادم. سرمربی بحرین در پاسخ به این سؤال که آیا از سمت خود استعفا میدهد یا خیر، اظهار داشت: استعفا نمیدهم. اگر شما خبرنگاران کار خود را انجام ندهید اخراجتان میکنند؟ وی در مورد جو ورزشگاه آزادی تصریح کرد: جو ورزشگاه آزادی خیلی خوب بود. تماشاگران ایرانی به تیم ملی کشورشان برای رسیدن به پیروزی کمک کردند. تیلور در پاسخ به این سؤال که آیا شانسی برای صعود بحرین قائل است یا خیر، عنوان کرد: قبل بازی هم این سؤال را از من پرسیدند و من گفتم ما دو بازی پیشرو داریم که اگر این دو بازی ۳ امتیاز بگیریم صعود میکنیم ولی اکنون با این وضعیت کار خیلی سخت است. ما یک بازی بیرون از خانه با قطر هم داریم اما من امیدوارم. |
|||
|
12-10-2011, 01:05 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
کيروش: تيم خطرناکي را شکست داديم
کيروش: تيم خطرناکي را شکست داديم
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: به پيروزي برابر بحرين بسيار مطمئن بودم و به بازيکنان خود اعتماد داشتيم. ![]() کارلوس کیروش در نشست خبری پس از پیروزی ۶ بر صفر ایران مقابل بحرین گفت: جا دارد در وهله اول از هواداران تشکر کنم؛ آنها خیلی تلاش کردند و در وهله دوم این تبریک را به بازیکنانم میگویم که فوقالعاده بودند. وی افزود: بازی حساسی بود. ممکن بود بعضیها درگیر احساسات شوند اما اینطور نشد. ما توانستیم در ۹۰ دقیقه ۶ گل بزنیم. همچنین تبریک میگویم به همه آنهایی که به دلایل فنی روی نیمکت نشستند. ما به پیروزی در این دیدار بسیار مطمئن بودیم و به بازیکنان خود اعتماد داشتیم. سرمربی تیم ملیخاطرنشان کرد: قبل از بازی تنها یک چیز در ذهنم بود؛ اینکه ببریم و رو به جلو حرکت کنیم. من فکر میکنم که باید بازی به بازی نتیجه بگیریم. ۶ گل نتیجه خاصی است و این اتفاق مهم برای ما افتاد. وی ادامه داد: فعلاً اهمیت در این است که ۳ امتیاز را بگیریم. این پیروزی یک گام جلوتر برای صعود است، البته ما کار برای انجام دادن زیاد داریم. برنامه اصلی این است که ۳ امتیاز، ۳ امتیاز جلو برویم. کیروش در پاسخ به این سؤال که به نظر میرسید در پایان نیمه اول از روند تیم راضی نبود، گفت: وقتی بازی شروع میشود و با برنامه وارد زمین میشویم. ممکن است حریف روی ضدحمله کار کند. من روی برنامه دوم هم متمرکز شده بودم تا بتوانم بچهها را به بازی خودشان هدایت کنم. نیمه دوم هم بازی را خوب شروع کردیم. وقتی با این نتیجه میبریم باید از بازیکنان تشکر کنم. وی در مورد اینکه آیا برای آنالیز بازی اندونزی و قطر شخصی را به ورزشگاه فرستاده بود یا خیر، عنوان کرد: ما فیلم بازی را دریافت میکنیم و از این طریق آنالیز مورد نظرمان را انجام میدهیم. سرمربی تیم ملی فوتبال تأکید کرد: مقابل بحرین خیلی خوب بودیم. مقابل تیم خطرناکی بازی را بردیم. نباید بحرین را به خاطر این ۶ گل دست کم بگیریم. آنها در حمله کردن خوب هستند. خوشبختانه بازیکنان ایران تمرکز خوبی داشتند و این کار راحتی نیست. جا دارد از تیم ملی فلسطین هم تشکر کنیم که در بازی دوستانه با ما شرکت و با این کار کمک بزرگی به ما کردند. کیروش تصریح کرد: نکته مهم در بازی با بحرین این بود که هم خوب دفاع و هم خوب حمله کردیم و از همه مهمتر اینکه ۶ گل ایران توسط ۶ بازیکن مختلف به ثمر رسید و این نشان دهنده قدرت ماست. وی در این خصوص که در فرهنگ فوتبال ایرانی همیشه وقتی تیم گل میزند بازیکنان عقب میکشند اما چه اتفاقی افتاده که در تیم کیروش میل به گل زدن بیشتر شده، گفت: تمام بازیکنان ما کیفیت گل زدن دارند. در تمرینات به آنها آموزش میدهیم که وقتی صاحب توپ هستند حمله کنند. مهم نیست که جلو یا عقب باشیم. من دوست دارم از تکنیک بازیکنانم بهره ببرم و میخواهم که از بازیشان لذت ببرم. |
|||
|
12-10-2011, 01:05 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
حاشيه ديدار ايران وبحرين/سردادن شعار 6 تايي ها
حاشيه ديدار ايران وبحرين/سردادن شعار 6 تايي ها
وزير ورزش و جوانان در اواخر ديدار ايران و بحرين در ورزشگاه حضور پيدا کرد. ![]() محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان از دقیقه 82 وارد ورزشگاه آزادی شد و در جایگاه ویژه قرار گرفت. * وقتی تیم ملی گل ششم را به ثمر رساند، شعار " 6 تایی ها" ورزشگاه آزادی را پر کرد. * بازیکنان بحرین وقتی برای بار ششم دروازه شان باز شد به داور مسابقه به شدت بابت عدم بازی جوانمردانه از سوی ایران اعتراض داشتند و معتقد بودند که بازیکنشان روی زمین بوده و ایرانی ها توپ را بیرون نفرستاده اند. * خوشحالی گاسپار و کی روش کنار زمین در نوع خود جالب بود. * هواداران ایران شعار "خلیج فارس" را سر دادند. * علی کریمی به صورت ایستاده بازی را تماشا می کرد و برای بازیکنان تیم ملی دست می زد. * سرمربی تیم ملی بحرین از وقایع اتفاق افتاده متعجب بود و مدام چشم هایش به تماشاگران بود. * هواداران تیم ملی شعار" بچه ها متشکریم" را سر دادند. |
|||
|
12-10-2011, 01:07 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
پروين:به اين مي گويند فوتبال منطقي
پروين:به اين مي گويند فوتبال منطقي
پيشکسوت فوتبال گفت: گفته بودم که مي توانيم بحرين را مثل آب خوردن ببريم. ![]() علی پروین در جریان بازی ایران و بحرین اظهار داشت: گفته بودم که می توانیم بحرین را مثل آب خوردن ببریم. ایران در این بازی تک ضرب و خوب بازی کرد و مردم فوتبال در سطح بالایی را دیدند. وی افزود: همه از این بازی لذت بردند. بحرینی ها وقتی این تماشاگران را دیدند دست و پای خود را گم کردند. به این بازی می گویند فوتبال منطقی و با حوصله. پروین تاکید کرد: این یک برد شیرین برای تیم ملی است و با چهار پاس سالم هافبک های بحرین را از گردونه بازی خارج کردند. وی در خصوص حضور مردم و استقبال از این مسابقه گفت: واقعا دست این مردم درد نکند. امیدوارم همیشه این مردم حامی تیم ملی باشند. اگر از همه بازی ها این طور استقبال کنند می توانیم به جام جهانی برویم. مردم بعد از مدت ها دلشان خنک شد. خیلی وقت بود که کسی از تیم ملی این بازی خوب را ندیده بود. |
|||
|
12-10-2011, 01:08 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
رضايي گل ششم را زد
رضايي گل ششم را زد
تيم ملي ايران در دقيقه 83 گل ششم را به بحرين زد. ![]() تیم ملی ایران، بحرین را با نتیجه 6 بر صفر تا دقیقه 83 شکست داده است. غلامرضا رضایی در دقیقه 83 گل ششم ایران را به ثمر رساند. * در دقیقه 80 ضربه خسرو حیدری با اختلاف کمی از روی دروازه بحرین به اوت رفت. |
|||
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: 148789hp2.jpg]](http://u.goal.com/148700/148789hp2.jpg)

![[تصویر: 00032085.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032085.jpg)
![[تصویر: 00018391.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00018391.jpg)
![[تصویر: 00031576.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031576.jpg)
![[تصویر: 00034263.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034263.jpg)
![[تصویر: 00030051.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00030051.jpg)
![[تصویر: 00034062.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034062.jpg)
![[تصویر: 00034029.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034029.jpg)
![[تصویر: 00027957.jpg]](http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00027957.jpg)